ACHAT/VENTE
APPARTEMENTS

Grandvalira tindrà 130 quilòmetres esquiables per Nadal Els cinc sectors oberts comptaran amb tots els serveis que ofereixen les Escoles d’Esquí i Snowboard

Grandvalira prepara les festes de Nadal amb un 80% d’instal·lacions obertes i una àmplia oferta de neu i activitats per a tots els públics. Els esquiadors que es desplacin a l’estació durant aquests dies tindran bones condicions per a la pràctica dels esports blancs amb cinc dels sis sectors enllaçats per pista, 130 quilòmetres esquiables i més d’un 80% dels remuntadors en funcionament, segons informa l’estació. Les nevades dels últims dies i el treball dels equips sobre el terreny han permès millorar les condicions de la neu «convertint Grandvalira en l’estació amb l’oferta de quilòmetres esquiables més gran del sud d’Europa». Els cinc sectors oberts comptaran amb tots els serveis que ofereixen les Escoles d’Esquí i Snowboard.
Els snowparks estaran parcialment oberts i el Freestyle Center romandrà operatiu amb el Club Freestyle i els Camps disponibles per a diferents edats. El Sunrise Park Xavi by Henry Harlaut, situat al sector de Grau Roig, donarà servei amb quatre línies de mòduls per a tots els nivells. L’Snowpark d’El Tarter posa a disposició dels seus clients quatre llomes a la part superior del park i una línia de calaixos i baranes de nivell iniciació. Grandvalira completa la seva oferta d’snowparks amb la del Sunset Park Peretol, obert a partir d’aquest dissabte 22 de desembre a la tarda.
Entre el ventall d’activitats d’oci que ofereix l’estació hi ha la visita del Pare Noel en els diferents sectors de l’estació i la tradicional baixada de torxes des del Pla d’Espiolets fins al poble de Soldeu o l’arribada dels Reis Mags al sector Pas de la Casa el dia 5 de gener. L’Abarset ofereix l’après-ski nadalenc amb una programació especial amb les visites de DJs de renom entre el 22 de desembre i el 5 de gener.

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2018/12/19/grandvalira_ofereix_130_quilometres_esquiables_aquest_nadal_139623_1125.html

Servei de bus gratuït Fins el 23 de desembre i per facilitar l’accés a El Domini de la Neu, es manté el servei de bus gratuït d’enllaç entre els sectors Canillo i Grau Roig pels esquiadors que presentin el forfet de dia o de temporada. El servei s’activarà a partir de les 8:30 h i tindrà una freqüència de pas de mitja hora i parada en tots els sectors de Grandvalira excepte el sector Pas de la Casa. L’última sortida serà a les 17:30 h des de Grau Roig.