ACHAT/VENTE
APPARTEMENTS

El Trofeu Andros, la fórmula 1 del gel

“L’autèntica fórmula 1 del gel.” Així mateix definia el Trofeu Andros el secretari general de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), Toni Sasplugas. La 21a edició arriba avui i demà al Circuit d’Andorra del Pas de la Casa i a l’horitzó sobrevola el final de contracte amb els organitzadors del Trofeu Andros. Hi ha ganes de continuar, però no de fer-se càrrec l’ACA de totes les despeses que suposa el Trofeu Andros quan amb ells deixen de tenir ingressos. Hi haurà negociacions, però primer toca gaudir d’un espectacle garantit amb quatre categories que competiran i donaran gas. I això que per a la gran majoria de les estrelles de l’esport del motor l’hivern és sinònim de tenir el cotxe o la moto resguardats del fred en un garatge, però per als pilots més intrèpids la diversió, a l’hivern, només acaba de començar, i ho fa amb el Trofeu Andros. Va començar el cap de setmana passat a Val Thorens i a la segona cita s’aturaren dos dies a Andorra en un escenari situat a 2.400 metres d’altitud i amb una longitud de 950 metres. “Max Mamers, l’organitzador, té un gran campionat d’automobilisme sobre gel i nosaltres, la millor pista”, va assegurar entremig de somriures Toni Sasplugas, a la roda de premsa de presentació realitzada a la seu d’un dels màxims patrocinadors, Crèdit Andorrà. Les novetats per a aquest Trofeu Andros són moltes: a l’AMV Cup, el retorn de les dues rodes, tindrà doble representació andorrana i un resident. Àlex Antor i Xavi España lluitaran amb estrelles d’enduro, amb una graella farcida de pilots francesos. “No ho recordo amb exactitud, però crec que als anys 2006 i 2007 vaig tenir l’ocasió de participar amb wild card en Pilote Bike i agraeixo que l’ACA hagi tornat a comptar amb mi”, va indicar Àlex Antor. Mentrestant, Xavi España, el germà de Cristian, que està fent els últims preparatius per al seu primer Dakar, competirà també. “Estic convençut que últim no seré, encara que reconec que vaig seguir la competició l’any passat i el nivell de l’AMV Cup és molt alt.” A Xavi España li han deixat una Honda 450 cc 4T Enduro. “L’autèntica fórmula 1 del gel.” Així mateix definia el Trofeu el secretari general de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), Toni Sasplugas. La 21a edició arriba avui i demà al Circuit d’ del i a l’horitzó sobrevola el final de contracte amb els organitzadors del Trofeu Andros. Hi ha ganes de continuar, però no de fer-se càrrec l’ACA de totes les despeses que suposa el Trofeu Andros quan amb ells deixen de tenir ingressos. Hi haurà negociacions, però primer toca gaudir d’un espectacle garantit amb quatre categories que competiran i donaran gas.
I això que per a la gran majoria de les estrelles de l’esport del motor l’hivern és sinònim de tenir el cotxe o la moto resguardats del fred en un garatge, però per als pilots més intrèpids la diversió, a l’hivern, només acaba de començar, i ho fa amb el Trofeu Andros. Va començar el cap de setmana passat a Val Thorens i a la segona cita s’aturaren dos dies a en un escenari situat a 2.400 metres d’altitud i amb una longitud de 950 metres. “Max Mamers, l’organitzador, té un gran campionat d’automobilisme sobre i nosaltres, la millor pista”, va assegurar entremig de somriures Toni Sasplugas, a la roda de premsa de presentació realitzada a la seu d’un dels màxims patrocinadors, Crèdit Andorrà.
Les novetats per a aquest Trofeu són moltes: a l’AMV Cup, el retorn de les dues rodes, tindrà doble representació andorrana i un resident. Àlex Antor i Xavi España lluitaran amb estrelles d’enduro, amb una graella farcida de pilots francesos. “No ho recordo amb exactitud, però crec que als anys 2006 i 2007 vaig tenir l’ocasió de participar amb wild card en Pilote Bike i agraeixo que l’ACA hagi tornat a comptar amb mi”, va indicar Àlex Antor. Mentrestant, Xavi España, el germà de Cristian, que està fent els últims preparatius per al seu primer Dakar, competirà també. “Estic convençut que últim no seré, encara que reconec que vaig seguir la competició l’any passat i el nivell de l’AMV Cup és molt alt.” A Xavi España li han deixat una Honda 450 cc 4T Enduro.